Özellikle işlem görmüş veya doğal kuru, mat, sert, kabaran, zor taranan saçlara ipeksi bir yumuşaklık, parlaklık, canlılık kazandırır.
Tuz, Paraben, Silikon, SLS ve Zararlı Kimyasal köpük yapıcı madde içermez.
Keratin bakım işlemi öncesinde (Sentetik ve silikon içermediği için) arındırıcı şampuan olarak kullanabilirsiniz.
Formülündeki Organik Argan Yağı, Avokado Yağı, Ceviz Yağı, Ardıç Yağı ve Buğday, Mısır, Soya proteinleri gibi zengin bitkisel özler ve özellikle Keratin Proteini yardımıyla saçları diplerden uçlara kadar besler.
Hindistan cevizi eldesi sayesinde saçlara zarar vermeden temizler.
Günlük ve sık kullanım için uygundur.
Erkek ve kadınlar da rahatlıkla kullanabilir.
Hamile ve emziren kadınlar güvenle kullanabilir.
Keratin bakımı öncesi - sonrası kullanımında saçlara bakım yapar.
Günlük ve sık kullanımda saçınıza bir miktar şampuan uygulayarak köpürtün ve durulayın.
Keratin bakımı öncesinde ise, saç pullarının kolay açılması için 2-3 dakika bekletin ve durulayın.
Bu yıkama işlemini en az 2-3 defa tekrarlayın. Saçınızı tam kuruttuktan sonra, keratin yüklemesini rahatlıkla yapabilirsiniz.
Tek Çekim ile Ödeme | ||
Taksit tutarı | Toplam | |
PeÅŸin | - | 129.00 TL |
Tüm Kredi Kartları | ||
Taksit tutarı | Toplam | |
2 | 66.42 TL | 132.83 TL |
3 | 44.73 TL | 134.19 TL |
6 | 23.04 TL | 138.26 TL |
9 | 15.81 TL | 142.31 TL |
12 | 12.19 TL | 146.34 TL |
Aqua, Sodium Laurethsulfate, *Argania Spinosa Kernel Oil, Cocamidopropyl Betaine, Cocoyl Hydrolyzed Keratin, Persea Gratissima Oil, Hydrolyzed Keratin, Glycerin, PEG/PPG-120/10 Trimethylolpropane Trioleate, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Citric Acid, Cocamide DEA, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Juglans Regia Seed Oil, Juniperus Communis Fruit Oil, Laureth-2, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Melissa Officinalis Flower/Leaf/Stem Extract, Panthenol, Parfum, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium PCA, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Saccharomyces/Copper Ferment, Saccharomyces/Iron Ferment, Saccharomyces/Magnesium Ferment, Saccharomyces/Silicon Ferment, Saccharomyces/Zinc Ferment.
Hayır, ürünlerimiz içerik ve formül olarak aynıdır. İki ürünümüzün farkı kırmızı şişenin, sprey başlık olarak gelmesi ve 10mL daha büyük olmasıdır.
Evet kredi kartına taksit yapma imkanınız var. Online olarak sayfamızdan işlemi yapabilirsiniz.
Ayrıca kapıda ödemelerde önce kredi kartı ile tek çekim işlem yaptıktan sonra kendi bankanız tarafından size aynı şekilde taksitlendirme imkanı tanır.
Taksitlendirme de sorun yaşıyorsanız, bizi arayabilirsiniz.
Müşteri Hizmetleri : 0(537) 263 80 50
Evet, ödemelerinizi Kapıda Kredi Kartı ve Kapıda Nakit olarak yapabilirsiniz.
Sizlere daha hızlı ve en iyi şekilde hizmet vermek için Aras Kargo, Sürat Kargo ve MNG Kargo ile çalışmaktayız.
Şehir ve büyükşehirlere 1-3 gün içerisinde, uzak yerleşim yerlerine ise 3-6 içerisinde teslimatı yapılmaktadır. Aras Kargo, Sürat Kargo ve MNG Kargo gönderi takip sistemi ile kargonuzun nerede olduğunu görebilirsiniz.
Hayır, ürünlerimiz kimyasal katkı maddeleri içermediğinden saçlarınızda düzleştirme etkisi yaratmaz. Ürünlerimizin içeriği doğal olup düzleştirme gibi zararlı dış etkenlerden yıpranan saçları onarır ve yeniden yapılandırır.
Keratin serum ürünümüzün içeriğinde formaldehit ve benzeri zararlı kimyasal maddeler bulunmamaktadır. Organik olan ürünlerimiz, kimyasal ürünlerden yıpranan saçlarınızı onarmak için imkân sunuyor. Ürünlerimiz cildinize zarar vermediği gibi hamile kadınlar ve çocuklar başta olmak üzere her yaş grubu ürünlerimizi eldiven kullanmadan gönül rahatlığıyla kullanılabilir.
Ürünlerimizle yeni tanışmışsanız saçınızın onarım ve iyileştirme sürecini kısaltmak ve hızlı bir şekilde doğal yapısına dönmesini sağlamak için başlangıç olarak set kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Saçınızın ilk iyileşme süreci tamamlandıktan sonra ürünlerimizi ayrı ayrı kullanmanız ürünlerimizin etkinliğini azaltmamaktadır.
Ürünlerimiz doğal içeriği ve yapısı sayesinde her yaş kullanıcının gönül rahatlığı ile kullanabileceği ürünlerdir. Hamilelik ve emzirme dönemlerinde olan anneler rahatlıkla ürünlerimizi kullanabilirler. Ayrıca hamilelik dönemlerinde bazı kadınlar saçlarında dökülme gibi problemlerle karşılaşmaktadır. Dökülme karşıtı ürünlerimizi bu dönemlerde gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.
Keratin serum ve setlerimiz saç onarımı ve bakımında sizlere kesin çözüm sağlıyor ancak her saçın yapısı ve deforme durumu farklı olduğu için saçınıza uygulanacak bakımın seansı değişiklik gösterebilir. Örneğin; sık yıpranan röfleli saçlarda istenilen sonuca ulaşmak için en az 2 kutu keratin uygulaması yani 6 seans uygulama yapılması gerekir. Dökülme ve hızlı uzama gibi setlerde kişinin bünyesine, vücut yapısına, stres ve yaşam şartlarına bağlı olarak ürünlerimizin etkisi çok değişkenlik gösterebiliyor. Ürünler öncelikle saçınızın deforme olan yapısını onardığı için ürünün devamlı ve düzenli kullanılması sizi kesin sonuca ulaştıracaktır.
Öncelikle miktarını artırdığınız zaman köpürmede artacaktır. Köpük yapan katkıların birçoğu kanserojen madde içerir, bu bakımdan keratin şampuanı kendi doğal köpüğüyle yetinir. Ayrıca köpük bir temizleyici değildir.
Şirketimiz ürün satışlarını şuan sitemiz üzerinden yapmaktadır. Ürünlerimizi siz değerli müşterilerimize daha rahat ulaştırmak için eczanelerde satışa sunma çalışmalarımız devam ediyor.
Mağaza açma, kiralama, personel gideri ürün maliyetini çok arttırmaktadır ve size en az iki katına gelmektedir. Bunun için pek yakında eczanelerde çalışmamız devam etmektedir.
Nare K. | ![]() |
05 Temmuz 2022 | |
kuru mat sert saçlar için olan bakım setinden almıştım daha önce de kullanıyordum ama bu şampuan gerçekten mucizevi bir ürün. aylardır kullanıyorum ve saçıma o kadar iyi geliyor ki başka ürün kullanmıyorum. |
Huriye Aytaç | ![]() |
20 Haziran 2022 | |
Keratin yağı siparişimin yanında numune olarak küçük bir şekilde geldi teşekkür ederim. kullandım şampuanı ve çok beğendim ilk kullanımda fark ediyor insan zaten ne kadar güzel olduğunu. |
Yüksel Cunda | ![]() |
17 Haziran 2022 | |
Açıkçası saçım kazık gibi olduğu için eski şampuanı çok beğenmiyordum ama bu malibu cidden çok güzel olmuş. Bununda 1000 ml i pleaseee |
Ecem Nur | ![]() |
17 Haziran 2022 | |
Benim saçlarım koyun yünü gibi kupkuru bu şampuan tek başına yterli olur mu |
Liquid Keratin | ![]() |
17 Haziran 2022 | |
Ecem Hanım merhabalar, kuru saçlarınız için keratin şampuanına ek olarak keratin maskesi ve de saçta kalan besleyici bakım kremimizi çok tavsiye ederiz. Bu şekilde set halinde kullanım sağlar iseniz kısa sürede olumlu sonuçlar alırsınız. İyi ve sağlıklı günle dileriz. |
Yeşim Çam | ![]() |
27 Mayıs 2022 | |
Sipariş verirken özellikle yanan yıpranan saç bakımı setinin içerisinde istemiştim. Ve set ile hepsini birlikte düzenli olarak kullandım. Şampuan saçlarıma çok iyi geldi. Çok memnun kaldım. Kuru olan saçlarımı çok güzel yumuşak yaptı. Tavsiye ederim. |
Sedef İlk | ![]() |
27 Mayıs 2022 | |
iyi ki aldığım bir şampuan diyorum. Diğer tuzsuz,sülfasız şampuanının kullanırken de beğeniyordum. Ama bu yeni şampuanı daha çok beğendim. Saçlarımın kuru cansızlığına iyi geldi. Daha canlı parlak görünüyor. Mükemmel bir şampuan benden 5 yıldız. |
Nursena Åžen | ![]() |
27 Mayıs 2022 | |
Şampuanı ilk kez aldım. Başta tereddüt ediyordum. Ama alıp kullandıktan sonra çok memnun kaldım. Doğal bir ürün olması beni daha çok mutlu etti. Tavsiye ediyorum. Kullanmak isteyene herkes gönül rahatlığıyla alabilir. |
Şeyma Gül | ![]() |
24 Mayıs 2022 | |
Daha önce 200 ml şampuanının kullanmıştım. Saçlarımı çok güzel yumuşak daha canlı yaptı. Çok memnun kaldım. 350 ml çıktığı için çok sevindim. Düzenli olarak kullanmaya devam edeceğim. |
Kemal Latif | ![]() |
24 Mayıs 2022 | |
Krem almıştım. Yanına numune ürün olarak geldi. Bunun için teşekkür ederim. İlk fırsatta denedim ve saçlarıma iyi geldi. Sipariş vereceğim. |
Aleyna Kır | ![]() |
24 Mayıs 2022 | |
Saçlarım kuru ve cansız olduğu için bu şampuanı kullandım ve kuru mat sert saçlar için olan krem ile birlikte kullandım. Saçlarım da şuan mükemmel bir sonuç görüyorum. Lıquıd Keratin ürünlerinden çok memnunum. Düzenli olarak kullanıldığı zaman güzel sonuçlar olduğu fark ediliyor. Teşekkür ederim. |